Buretele de flori, cunoscut si drept burete floral, se regaseste in diverse forme si a fost conceput pentru a completa intreaga gama de produse pentru florarii, creat pentru a le oferi floristilor un produs de calitate, fiind o solutie inovatoare in creatia si functionarea activitatii florarului.
Disponibil în două versiuni, una fiind Burete Flori Umed (Verde sau Wet) pentru flori proaspete. Pentru flori artificiale sau plante uscate, avem și Burete Flori Uscat (Maro sau Dry). Buretele pentru flori umed si buretele uscat pentru flori artificiale sau plante uscate este disponibil în mai multe forme. Acestea pot fi: sfere, conuri, cilindri, florete, palete burete floral, clipsuri, cruci, etc. Ele vin, de asemenea, in dimensiuni variate.
La cerere, este posibila si realizarea unor forme si dimensiuni care nu sunt prezente pe site.

Depozitul nostru va ofera o multitudine de articole şi accesorii pentru florării, restaurante si agenţii de evenimente. Agentii nostrii livreaza aceste produse in ţară, in sistem VanSell. La noi gasiti tot ce aveti nevoie începând cu lumânări, coşuri,  ghivece, flori artificiale, accesorii pentru nunţi, burete umed pentru flori, articole decorative pentru nunti şi botezuri şi multe alte produse decorative.