Showing 1–50 of 81 results

In aceasta categorie veti gasi o gama variata de scaune si fotolii pentru decorul dumneavoastra. Magazinul nostru va pune la dispozitie mobilier in diverse stiluri precum: boem, modern, rustic, abstract etc.

Aceste elemente de mobilier sunt de calitate inalta, confectionate din materiale profesionale precum MDF, piele, polipropilena.

De asemenea, aceasta este o subcategorie pentru Home & Decor, unde puteti gasi, pe langa aceste produse, scaune, mese, comode, sertare si sifoniere, pefecte pentru a va mobila casa sau apartamentul.

Majoritatea produselor din categoria scaune si fotolii se afla in stoc la furnizor.
Ce inseamna “stoc furnizor”?
Produsul nu se afla momentan pe stoc, dar poate fi comandat la furnizorul nostru.
Durata maxima de livrare este de 1-2 saptamani. Un operator Distinctiv va oferi mai multe detalii referitoare la data exacta imediat dupa plasarea comenzii.

Produsele de pe site-ul nostru sunt foarte calitative, la un pret atractiv. Detinem unul din cele mai mari depozite de aranjamente florale si decoratiuni din Galati, dar livram in toata tara! Depozitul nostru va ofera o multitudine de articole şi accesorii pentru florării, restaurante si agenţii de evenimente. Agentii nostrii livreaza aceste produse in ţară, in sistem VanSell.


In aceasta categorie veti gasi o gama variata de scaune si fotolii pentru decorul dumneavoastra.