Showing all 32 results

Perete de plante artificiale

Găsiți în această familie toți pereții noștri de plante, „gata de utilizare” pentru exterior sau interior. Vă puteți inspira din ele; sau chiar plecați pe bază identică, cu unele variante de plante conform specificațiilor dumneavoastră.

Avantajele de a avea un perete artificial de plante 

  • Practică: în comparație cu un perete natural de plante, peretele artificial de plante nu necesită iluminare sau instalație specifică pentru alimentarea cu apă. 
  • Versatilitate: pentru toate amenajările dvs., pereții artificiali cu plante pot fi instalați în interior, la lumină sau într-un loc întunecat. 
  • Fără întreținere: cu pereții artificiali ai plantelor, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la udare, căderea frunzelor sau înlocuirea plantelor moarte sau bolnave. 
  • Creativitate : dă frâu liber imaginației, pentru a crea un perete de plante artificial de calitate, foarte realist. Posibilitățile sunt nelimitate de a crea un decor cu plante de ultimă generație după imaginea ta. 
  • Durabilitate: peretele artificial al plantei poate dura mulți ani, spre deosebire de peretele stabilizat al plantei, care uneori se poate deteriora după un anumit timp. Gândiți-vă doar să-l curățați din când în când, dacă este necesar. 

Showing all 32 results