Distinctiv Store Depozit | Str. Stefan Cel Mare,
Galați, 800198

Depozit
Telefon: +40740867838
E-mail: office@distinctiv.ro

Vă așteptăm de Luni până Vineri
între ora 8:00 și 16:00

Întrebări frecvente

Vă rugăm să citiți această secțiune înainte să ne trimiteți un mesaj. Răspunsul dumneavoastră poate fi chiar aici:

Care sunt taxele de livrare pentru comenzile din Magazinul Online?

Pe lângă preţul produsului, veţi suporta şi costul trimiterii comenzii la adresa de livrare specificată, acesta fiind de 20lei.

Ce metode de plată sunt acceptate în Magazinul Online?

Puteți plăti comanda plasată online prin transfer bancar, online cu cardurile de debit/credit de mai jos sau in numerar la livrare.

Visa, Visa Electron, MasterCard.

Cât timp va dura livrarea?

Livrarile se vor face in maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii.

Cât de sigure sunt cumpărăturile din Magazinul Online? Produsele mele sunt protejate?

Produsele vor fi insotite de factura fiscala, certificat de garantie (imprimat pe spatele facturii) si alte documente daca este cazul.

Ne vom asigura ca produsele sa fie ambalate corespunzator pentru a le mentine in cele mai bune conditii pe toata durata transportului. De asemenea ne vom asigura ca persoanele responsabile de curierat vor fi instiintate de existenta produselor fragile iar coletele vor fi etichetate corespunzator.

Ce se intampla mai exact dupa plasarea comenzii?

După plasarea comenzii vă vom trimite un e-mail de confirmare a comenzii, aceasta fiind receptionata de noi si trimisa catre livrare.

Primesc o factură pentru comanda mea?

La expedierea comenzii, vă vom trimite un e-mail cu o factură ataşată. Acest e-mail conține informații despre comandă, adresa de livrare, metoda de plată, data livrării, preț, informațiile de contact ale serviciului cu clienții, precum și informații despre dreptul de anulare a comenzii și drepturile consumatorului. În cazul în care există instrucțiuni de îngrijire a produsului, acestea vor fi de asemenea incluse în e-mailul cu factura. În cazul în care produsele comandate au garanție, veți găsi informația necesară pe factură, astfel că aceasta servește și ca dovadă a garanției.

Distinctiv Store Srl – Sediu Social

Strada Calugareni, nr. 22, Bl. U2/15, Galati, 800484
CUI: RO24336793
J17/1572/2008

Dacă doriți informații suplimentare: